Τετάρτη 10 Απριλίου 2024

Επιστολή του Δημητρίου Γεωργόπουλου Ζούτα στα μέλη και τους φίλους του Λαρισαϊκού Αγίου Παύλου

 

Τετάρτη 10/4/2024

 

            Αγαπητοί φίλοι και παλαίμαχοι του Λαρισαϊκού Αγίου Παύλου.

        Γνωρίζεται ότι είμαι πιθανός το τελευταίο μέλος που εγγράφηκε στον ιστορικό μας σύλλογο και γρήγορα αγάπησα την γειτονιά και την παρέα που περιβάλει την ομάδα. Από τον Ιούνιο 2023 έως και τον Ιανουάριο 2024, συνέβαλα στις ανάγκες της ομάδας με περισσότερα από 700 Ευρώ και υπηρέτησα το Διοικητικό Συμβούλιο ως Γενικός Γραμματέας από τον Σεπτέμβριο 2023 έως τον Ιανουάριο 2024, αφιερώνοντας πολύ χρόνο για την οργάνωση της ομάδας.

Ο μόνος λόγος που τα δηλώνω αυτά και μάλιστα ετεροχρονισμένα, είναι διότι η πρόταση για την εφαρμογή του πλάνου «Λαρισαϊκός Αγίου Παύλου 2027» προϋποθέτει στοιχειώδη εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου για την υλοποίησή της.

          Πιθανόν να μαθαίνεται τώρα διά μέσου αυτής της επιστολής πως ο Πρόεδρος Απόστολος Τσιλίκας, παραιτήθηκε αιφνιδιαστικά πριν μια εβδομάδα, σχεδόν ταυτόχρονα με τον προπονητή της ομάδας. Καθότι ο Πρόεδρος ήταν το 4ο κατά σειρά μέλος του Δ.Σ. που παραιτήθηκε η ομάδα έμεινε ταυτόχρονα χωρίς Διοικητικό συμβούλιο και προπονητή(!) Ενώ φαίνεται ότι το ταμείο της ομάδας είναι εντελώς άδειο και υπάρχουν οφειλές από τις διοικήσεις που προηγήθηκαν αυτής με επικεφαλής τον Απόστολο Τσιλίκα.

Στο σημείο αυτό οφείλω να δηλώσω ότι με κατέπληξε η αυτοθυσία και ανιδιοτέλεια που επέδειξε τόσο ο πρώην Πρόεδρος Απόστολος Τσιλίκας, όσο και ο πρώην Γενικός Αρχηγός και μετέπειτα Γενικός Γραμματέας Κώστας Ζαχαρόπουλος, αφού ήμουν επανειλημμένα μάρτυρας σε περιστατικά που κάλυπταν τα μηνιαία οικονομικά ελλείμματα της ομάδας με συνεχείς δωρεές και οι όποιες οφειλές της ομάδας ΔΕΝ αυξήθηκαν!

          Κατόπιν τούτου και δεδομένου δεν υπάρχει κανένα μέλος με το οποίο μίλησα, που να ενδιαφέρεται για την ανάληψη ευθυνών ενόψει της ανάγκης να συνέλθει η Γενική συνέλευση και να προκηρυχθούν εκλογές σας προτείνω…

Να συναντηθούμε την Δευτέρα 15/4/2024 και ώρα 19:00 στα γραφεία της ομάδας προκειμένου κάποιοι από εμάς να οργανώσουν την επόμενη Γενική Συνέλευση και να σας αναπτύξω το πλάνο μου «Λαρισαϊκός Αγίου Παύλου 2027». 


Δημήτριος Γεωργόπουλος Ζούτας
πρώην Γενικός Γραμματέας του Λαρισαϊκού Αγίου Παύλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: