Παλαίμαχοι

Παλαίμαχοι - Νέοι Λαρισαϊκού 3-6 (29-12-2011)


Πάνω σειρά από αριστερά :
Διομήδης Βασιλείου, Κώστας Καββαδίας, Νίκος Αντωνίου, Θανάσης Ψύλλιας, Δημήτρης Καρλής, Γιάννης Ζήσης και Γιάννης Πλιατσικούρης.

Κάνω σειρά από αριστερά :
Κώστας Ζαχαρόπουλος, Μάκης Μιχαλακόπουλος, Γιάννης Διαμαντής, Νίκος Λεμονής, Μιχάλης Ζουμπούλης, Πρελασάϊ και Χρήστος Πολύζος.

Εορταστικός αγώνας ανάμεσα στους παλαίμαχους και στους νέους της ομάδας μας έγινε χθες στο γήπεδο της Ακαδημίας Πλάτωνος.
Αγώνας - θεσμός πλέον για τους Αγιοπαυλίτες που κάθε χρόνο μαζεύονται για τον συγκεκριμένο αγώνα.
Πολλοί οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές που συγκεντρώθηκαν αλλά και οι νεότεροι οι οποίοι ήθελαν να κοντραριστούν με τους παλαιούς αστέρες του συλλόγου.
Τελικός νικητής οι νέοι που όμως επιστράτευσαν ξανά το σκληρό παιχνίδι για να σταματήσουν την δημιουργία παιχνιδιού από τους παλιούς.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα "σκληρά μαρκαρίσματα" για άλλη μια φορά του αρχηγού Αποστόλη Τσιλίκα στον ηγέτη των παλαιμάχων Κώστα Ζαχαρόπουλο, που προσπάθησε με αυτόν τον τρόπο να σταματήσει της 60άρες μπαλιές του.

Ευχόμαστε χρόνια πολλά και καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία σε όλους.

Παλαίμαχοι - Νέοι Λαρισαϊκού 5-5 (19-4-2011)


Πάνω σειρά : Καρλής Δημήτρης, Ραπτάκης Μιχάλης, Αθανασούλας Γιάννης, Ζώτος Βαγγέλης, Ζουμπούλης Μιχάλης, Στεφανιδάκης Γιώργος, Βασιλείου Βασίλης και Φτερνιάτης Σπύρος.


Κάτω σειρά : Καββαδίας Κώστας, Σκουλικαρίτης Θανάσης, Ζαχαρόπουλος Κώστας (αρχηγός), Διαμαντής Γιάννης, Σκουλικαρίτης Λάκης και Λυρατζής Χρήστος.


Έγινε χθες το βράδυ το καθιερωμένο εδώ και κάποια χρόνια, φιλικό παιχνίδι ποδοσφαίρου μεταξύ των παλαιμάχων και της τωρινής ομάδας του συλλόγου μας, στο γήπεδο της Ακαδημίας Πλάτωνος.
Μετείχαν ορισμένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του ποδοσφαίρου, που μεσουράνηοαν στα γήπεδα τις προηγούμενες δεκαετίες
Ο αγώνας, επίσης, έδωσε την ευκαιρία σε παλιούς φίλους και γνωστούς να συναντηθούν ξανά στο αγαπημένο τους χώρο, το γήπεδο.
Οι παλαίμαχοι ενισχύθηκαν με τους Αποστόλη Τσιλίκα, Μπλέντι Οσμάνι και Γιάννη Ιωαννίδη, ενώ με την τωρινή ομάδα έπαιξαν στο πρώτο ημίχρονο ο Θανάσης Ψύλλιας και ο Κώστας Καββαδίας.
Οι παίκτες και των δύο ομάδων είχαν πολύ καλές στιγμές παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο, είδαμε πολύ καλό θέαμα και πολλά γκολ με τελικό (αγγλικό) σκορ 5-5!
Η συμμετοχή των παλαιμάχων παιχτών στο εορταστικό παιχνίδι ήταν αρκετά μεγάλη, κάτι που πρέπει να γίνεται σε όλες τις εκδηλώσεις της ομάδας μας.
Μετά την λήξη του αγώνα έγινε το καθιερωμένο τραπέζι με σαρακοστιανά εδέσματα στην ταβέρνα του Αγίου Παύλου "Γευστική γωνιά".

Μετείχαν οι εξής παλαίμαχοι:
Βασίλης Βασιλείου, Χρήστος Λυρατζής, Γιάννης Αθανασούλας, Γιάννης Διαμαντής, Δημήτρης Καρλής, Θανάσης Ψύλλιας, Λάκης Σκουλικαρίτης, Κώστας Ζαχαρόπουλος, Κώστας Καββαδίας, Μανώλης Κορνάρος, Μιχάλης Ζουμπούλης, Σπύρος Φτερνιάτης, Κώστας Πάντος, Νεκτάριος Σοκολάκης, Βαγγέλης Ζώτος, Γιώργος Στεφανιδάκης, Θανάσης Σκουλικαρίτης και ο εκλέκτορας Μιχάλης Ραπτάκης.

Εκτεταμένα στιγμιότυπα από το παιχνίδι.


Φωτογραφίες από την "Γευστική γωνιά".

Ευχαριστούμε πολύ τους ανθρώπους της "Γευστικής γωνιάς" (ένα από τα καλύτερα μαγαζιά του κέντρου της Αθήνας) για την άψογη εξυπηρέτηση.


Παλαίμαχοι - Νέοι Λαρισαϊκού 4-4 (31-3-2010)


Με μεγάλη επιτυχία έγινε το καθιερωμένο εορταστικό παιχνίδι μεταξύ των σημερινών παιχτών της ομάδας μας και των παλαιμάχων (που ενισχύθηκαν με τους Τσιλίκα, Δήμα, Οσμάνι και Πλιατσικούρη Π. Ι, Πλιατσικούρη Λ. Ι., στο δεύτερο ημίχρονο) στο γήπεδο της Ακαδημίας Πλάτωνος. Ήταν μια ωραία γιορτή που ελπίζουμε να επαναλάβουμε στο τέλος της χρονιάς, με τους παίχτες μας πρωταθλητές και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την άνοδο στην Β' κατηγορία.
Οι παλαίμαχοι που ήρθαν στο γήπεδο ήταν οι :
Βασιλείου Διομήδης, Καββαδίας Κώστας, Τζούμας Γιώργος, Καρλής Δημήτρης, Ζαχαρόπουλος Κώστας, Στεφανιδάκης Γιώργος, Φτερνιάτης Σπύρος, Ζουμπούλης Μιχάλης, Αθανασούλας Γιάννης και ο Θανάσης Ψύλλιας που αγωνίστηκε με τους νέους.

Το παιχνίδι είχε αρκετές φάσεις, πολλά γκολ και τελείωσε 4-4.
Το 1-0 για τους παλαίμαχους πέτυχε ο Θανάσης Δήμας.
Το 1-1 πέτυχε ο Γιώργος Παπαδόπουλος.
Το 1-2 πέτυχε ο Χρήστος Τζιοβάρας.
Το 2-2 πέτυχε πάλι ο Θανάσης Δήμας.
Το 2-3 πέτυχε ο Παναγιώτης Βεργούρος.
Το 3-3 πέτυχε ο Σπύρος Φτερνιάτης.
Το 3-4 πέτυχε ο Αποστόλης Τσάνι.
Και το τελικό 4-4 πέτυχε ο Αποστόλης Τσιλίκας με ωραίο πλασέ.

Φωτογραφίες από το εορταστικό παιχνίδι