Παλιές φωτογραφίες


Ιστορική φωτογραφία από το τέλος της δεκαετίας του εβδομήντα στο γήπεδο του Βύρωνα (νταμάρια). Ήταν αγώνας με την Δόξα Βύρωνα για την Β' κατηγορία της ΕΠΣΑ. Διακρίνονται από αριστερά ο αέρινος αριστεροπόδαρος Θοδωρής Ράπτης στην πρώτη του θητεία στην ομάδα μας. Ο κέρβερος τερματοφύλακας Ρολάνδος. Ο "άρχοντας" παράγοντας Τάκης Μπατσής που δεν είναι πια μαζί μας. Τέταρτος ένας από τους μεγαλύτερους παίχτες του Ελληνικού ποδοσφαίρου, ο φοβερός μπαλαδόρος Θανάσης Ρέλλης που διέπρεψε με τον ΟΦΗ και τον "φονέα των γιγάντων" ΦΩΣΤΗΡΑ, που επίσης δεν είναι πια μαζί μας. Αυτούς τους δύο θα τους θυμόμαστε πάντα με αγάπη, γιατί πρόσφεραν πολλά στη γειτονιά μας και ταυτόχρονα ήταν καταπληκτικοί και σαν άνθρωποι. Πέμπτος από αριστερά ο Τρύφωνας Μπούτσικας. Δίπλα του με το μούσι το επιθετικό όπλο μας Λάμπης Κακοταρίτης. Στο πίσω μέρος διακρίνεται με το αγέρωχο στυλ ο Μήτσος Καρλής, στυλοβάτης της άμυνας και πολυσύνθετος παίχτης που έπαιζε σε όλες τις θέσεις της ενδεκάδας. Με την μαύρη φόρμα ο "χαλκέντερος" Θανάσης Ψύλλιας, παθιασμένος παίχτης που αργότερα έκανε καριέρα στον ΒΥΖΑΝΤΑ ΜΕΓΑΡΩΝ παίζοντας στην Γ' Εθνική. Στην άκρη δεξιά ο Γιάννης Μαρμαγκιώλης, απολαυστικός τριπλαδόρος και αρκετά δεινός σκόρερ. Είχε ειδικότητα στην τρίπλα "κάτω από τα πόδια" και τρομερή ικανότητα στο να μαζεύει γύρο του τρεις και τέσσερις αντιπάλους και μετά να ξεφεύγει από ανάμεσά τους, αφήνοντάς τους να αναρωτιούνται πως το έκανε. Πάνω στα βράχια διακρίνονται φίλαθλοι που ήρθαν να απολαύσουν θέαμα από τα "αστέρια" της εποχής.

Πάνω σειρά από αριστερά : Άγγελος Μουρλάς (προπονητής), Μιχάλης Ραπτάκης, Μανώλης Γουνάς, Αντώνης Μπεθάνης, Αλέξης Κούγιας, Γιάννης Λουκάτος, Γιάννης Καρακώστας και τους παράγοντες Τάκης Μπατσής και  Κωνσταντινίδης.
Κάτω σειρά από αριστερά : Τρύφωνας Μπούτσικας, Μπάμπης Κακούτης, Τάκης Πουλίτσης, Τάκης Γιαννόπουλος και Θανάσης Ψύλλιας.
Πάνω σειρά από αριστερά : Γιάννης Αθανασούλας, Γιώργος Μαρινάκης, Νεκτάριος Σοκολάκης, Γιώργος Αθανασούλας,  Μηνάς Δαγούμης και Κώστας Καββαδίας.
Κάτω σειρά από αριστερά : Σταύρος Θεοδωρακόπουλος, Χάρης Βασιλόπουλος, Θανάσης Σκουλικαρίτης, Μιχάλης Ζουμπούλης και Γιάννης Μαρμαγκιόλης.

Σταύρος Θεοδωρακόπουλος, Γιώργος Μαρινάκης, Κώστας Καββαδίας και πίσω ο Γιάννης Αθανασούλας

Γιάννης Αθανασούλας, Θανάσης Σκουλικαρίτης και Σταύρος Θεοδωρακόπουλος

Κώστας Καββαδίας και Μιχάλη Ζουμπούλης

Κώστας Καββαδίας