Παλιές φωτογραφίες


Ιστορική φωτογραφία από το τέλος της δεκαετίας του εβδομήντα στο γήπεδο του Βύρωνα(νταμάρια). 
Ήταν αγώνας με την Δόξα Βύρωνα για την Β' κατηγορία της ΕΠΣΑ. Διακρίνονται από αριστερά ο αέρινος αριστεροπόδαρος Θοδωρής Ράπτης στην πρώτη του θητεία στην ομάδα μας. Ο κέρβερος τερματοφύλακας Ρολάνδος. Ο "άρχοντας" παράγοντας Τάκης Μπατσής που δεν είναι πια μαζί μας. Τέταρτος ένας από τους μεγαλύτερους παίχτες του Ελληνικού ποδοσφαίρου, ο φοβερός μπαλαδόρος Θανάσης Ρέλλης που διέπρεψε με τον ΟΦΗ και τον "φονέα των γιγάντων" ΦΩΣΤΗΡΑ, που επίσης δεν είναι πια μαζί μας. Αυτούς τους δύο θα τους θυμόμαστε πάντα με αγάπη, γιατί πρόσφεραν πολλά στη γειτονιά μας και ταυτόχρονα ήταν καταπληκτικοί και σαν άνθρωποι. Πέμπτος από αριστερά ο Τρύφωνας Μπούτσικας. Δίπλα του με το μούσι το επιθετικό όπλο μας Λάμπης Κακοταρίτης. Στο πίσω μέρος διακρίνεται με το αγέρωχο στυλ ο Μήτσος Καρλής, στυλοβάτης της άμυνας και πολυσύνθετος παίχτης που έπαιζε σε όλες τις θέσεις της ενδεκάδας. Με την μαύρη φόρμα ο "χαλκέντερος" Θανάσης Ψύλλιας, παθιασμένος παίχτης που αργότερα έκανε καριέρα στον ΒΥΖΑΝΤΑ ΜΕΓΑΡΩΝ παίζοντας στην Γ' Εθνική. Στην άκρη δεξιά ο Γιάννης Μαρμαγκιώλης, απολαυστικός τριπλαδόρος και αρκετά δεινός σκόρερ. Είχε ειδικότητα στην τρίπλα "κάτω από τα πόδια" και τρομερή ικανότητα στο να μαζεύει γύρο του τρεις και τέσσερις αντιπάλους και μετά να ξεφεύγει από ανάμεσά τους, αφήνοντάς τους να αναρωτιούνται πως το έκανε.
Πάνω στα βράχια διακρίνονται φίλαθλοι που ήρθαν να απολαύσουν θέαμα από τα "αστέρια" της εποχής.
 Βλέπουμε στην πάνω σειρά από αριστερά τους : Άγγελο Μουρλά (προπονητής), Μιχάλη Ραπτάκη, Μανώλη Γουνά, Αντώνη Μπεθάνη, Αλέξη Κούγια, Γιάννη Λουκάτο, Γιάννη Καρακώστα και τους παράγοντες Τάκη Μπατσή και  Κωνσταντινίδη.
Βλέπουμε στην κάτω σειρά από αριστερά τους : Τρύφωνα Μπούτσικα, Μπάμπη Κακούτη, Τάκη Πουλίτση, Τάκη Γιαννόπουλο και Θανάση Ψύλλια.