Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Έγινε η συγκέντρωση των παλαιμάχων του Λαρισαϊκού Αγίου Παύλου

Η ομιλία του Ανδρέα Βλάχου και του Νίκου Σμύλα στο καφέ "Ροζαλίνο" :


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο η συγκέντρωση των παλαιμάχων της ομάδας μας στο καφέ "Ροζαλίνο" στον Άγιο Παύλο. Έδωσαν το παρόν τριάντα δύο παλαίμαχοι παίχτες από όλες τις χρονικές περιόδους. Τον λόγο πήρε ο πρόεδρος Ανδρέας Βλάχος που εξήρε αυτή την προσπάθεια, ενημέρωσε για τη φετινή πορεία και ζήτησε να έρθουν οι παλιοί παίχτες κοντά τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Στην συνέχεια πήρε τον λόγο εκ μέρος των παλαιμάχων ο Νίκος Σμύλας και μετέπειτα προβλήθηκε οπτικό υλικό (video και φωτογραφίες) από παλιούς αγώνες. Ακολούθησαν γκουρμέ εδέσματα από το σεφ Mantalakia και αρκετή οινοποσία. Με μεγάλη χαρά είδαμε να συμμετέχει στην εκδήλωση και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και προπονητής μας Μιχάλης Ραπτάκης. Ελπίζουμε στο μέλλον να ξανακάνουμε παρόμοια μάζωξη και να παρευρεθούν και τα υπόλοιπα παιδιά που δεν τα κατάφεραν αυτή την φορά και έτσι να φτάσουμε και να ξεπεράσουμε σε συμμετοχή τα πενήντα άτομα. Forza F.C. Larisaikos!!!!!!!

Συμμετείχαν οι εξής παλαίμαχοι παίκτες: 

Αντώνης Μπέθανης, Νίκος Σμύλας, Στάθης Κομπίτσης, Μιχάλης Ραπτάκης, Δημήτρης Καρλής, Γιάννης Μαρμαγκιώλης, Τάκης Πουλίτσης, Θανάσης Ψύλλιας, Μανώλης Κορνάρος, Κώστας Καββαδίας, Κώστας Ζαχαρόπουλος, Θανάσης Σκουλικαρίτης, Γιώργος Μαρινάκης, Δημήτρης Γιαννάτος, Μπλέντι Οσμάνι, Νίκος Μανουσέλης, Νεκτάριος Σοκολάκης, Γιάννης Διαμαντής, Γιάννης Αθανασούλας, Γιώργος Αθανασούλας, Γιάννης Μαρίνος (Ξένος), Μάκης Χρήστου, Κώστας Μαδαρός, Μιχάλης Ζουμπούλης, Αποστόλης Τσιλίκας, Τάκης Πατσιώτης, Νίκος Αντωνίου, Νίκος Λεμονής, Πέτρος Ντουμπέι, Παναγιώτης Καπακτσόγλου, Γιάννης Ιωαννίδης και Φοίβος Βασιλείου.



































                                                       FORZA LARI.

1 σχόλιο:

DONIS PAOKARA είπε...

Πολυ ωραια εκδηλωση με συγκινηση και Αγιοπαυλιτικη μαγκια!Αυτη η πρωτοβουλια πρεπει να καθιερωθει γιατι αυτη η ιστορικη γειτονια εχει ταυτιστει με τον Λαρισαικο!Ελπιζω την αλλη φορα να παρευρεθω και εγω βαζοντας ομως τριποντο!