Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Πραγματοποιήθηκε χθες η συγκέντρωση για το μέλλον του σωματείου μας

Πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στον Άγιο Παύλο η συγκέντρωση που κάλεσε η διοίκηση με θέμα την βιωσιμότητα και το μέλλον του σωματείου μας. Η συμμετοχή ήταν αρκετά ικανοποιητική, αν και θα μπορούσε να ήταν μαζικότερη. Παρευρέθηκαν τα μέλη του ήδη υπάρχοντος διοικητικού συμβουλίου αλλά και παλιοί παράγοντες (με μεγάλη προσφορά στον σύλλογο μας), όπως επίσης και αρκετοί παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές.
Τον λόγο πήρε ο πρόεδρος Διομήδης Βασιλείου που εξήγησε την κατάσταση που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην ομάδα και ανέλυσε τις δυσκολίες που υπάρχουν. 
Στη συνέχεια ο επίτιμος πρόεδρος Ανδρέας Βλάχος εξέφρασε την επιθυμία του να επαναδραστηριοποιηθεί στα διοικητικά της ομάδας μας (βέβαια με κάποιες προυποθέσεις). Την άποψή του για το πως θα προχωρήσει η ομάδα μας μπροστά ανέπτυξε και ο προπονητής μας Αποστόλης Τσιλίκας.
Ακούστηκαν πολλές απόψεις από τους συμμετέχοντες στην συγκέντρωση (Μάκης Μενεγάτος, Νίκος Σαρέλας, Θεόδωρος Παπαδόγιαννης, Νίκος Λεμονής, Σπύρος Οικονομίδης, Νίκος Γκίβαλος και άλλοι), σχετικά με την λειτουργία του σωματείου μας αλλά και τι πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα.
Η απόφαση που πάρθηκε είναι να προκηρυχθούν εκλογές στα μέσα Μαρτίου με σκοπό να προκύψει ένα νέο δυνατό διοικητικό συμβούλιο για να πάει την ομάδας ψηλά, εκεί που της αξίζει.
Στα πολύ θετικά ήταν η παρουσία πολλών παιχτών (Γκουσκίνης, Μέξης, Μπελαλής, Κώτσης, Σιούρτος, Ανδρέου, Τσούτσης), όπως επίσης και των συνεργατών (Αποστόλης Λαθύρης και Γρηγόρης Χαραμάρας) του κόουτς Τσιλίκα, ένα στοιχείο που δείχνει πως έχουν δεθεί με τον σύλλογό μας.
Εγώ απ' την πλευρά μου να ευχηθώ ενότητα, αλληλοβοήθεια και όλα θα πάνε καλά.




                                              

                                               FORZA LARISAIKOS




1 σχόλιο:

DONIS PAOKARA είπε...

ΛΑΡΙ ΓΈΡΑ ΝΑ ΦΘΑΣΕΙΣ ΟΠΟΎ ΣΟΥ ΑΞΊΖΕΙ! ΔΟΝΑΤΟΣ