Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019

Ποσειδώνας Γλυφάδας-Λαρισαϊκός 2-1


Μια σχετική καλή εμφάνιση έκανε σήμερα η ομάδα μας στο εναρκτήριο παιχνίδι της φετινής περιόδου στο γήπεδο της Γλυφάδας εναντίων του τοπικού Ποσειδώνα αλλά δεν κατάφερε να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Λέω σχετικά καλή λόγω του ότι είχε εννέα νέους παίχτες στην ενδεκάδα της και ήταν απολύτως φυσικό να υπάρχει κάποια ανομοιογένεια. Στο πρώτο ημίχρονο οι παίχτες μας στάθηκαν καλά, έχασαν κάποιες καλές ευκαιρίες αλλά δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν το γκολ που πέτυχε με εκτέλεση φάουλ ο Χατζησωτηρίου στο 12' λεπτό.
Ότι δεν κατάφεραν όμως στο πρώτο ημίχρονο το πέτυχαν στην αρχή του δευτέρου με μακρινό σουτ του Γιάννη Ξυλά στο 52' λεπτό που βρήκε τον αντίπαλο τερματοφύλακα εκτός θέσης. Για το επόμενο δεκάλεπτο είχαμε τον έλεγχο του αγώνα αλλά από το 65' λεπτό και μετά ο Ποσειδώνας άρχισε να πιέζει ψηλά. Εκεί η ομάδα μας άρχισε να κάνει κάποια λάθη, ίσως και λόγω κόπωσης, που οδήγησαν στο δεύτερο γκολ του Ποσειδώνα, ξανά με απευθείας εκτέλεση φάουλ, του Ασπιώτη αυτή τη φορά στο 72' λεπτό. Από εκεί και πέρα όσες προσπάθειες έγιναν απ' τους παίχτες μας δεν είχαν αποτέλεσμα και έτσι παρέμεινε το σκορ στο 2-1.
Το επόμενο παιχνίδι είναι στο γήπεδο της Ακαδημίας Πλάτωνος εναντίων του Κεραμεικού και εκεί πρέπει να επικεντρωθεί η προσπάθεια αυτή την εβδομάδα. Ελπίζω επίσης να υπάρξει ανταπόκριση από τον κόσμο της γειτονιάς μας και να στηρίξουν τη νέα προσπάθεια που γίνεται από τους παίχτες, την διοίκηση και τον προπονητής μας.


Ο σκόρερ Γιάννης Ξυλάς
Έπαιξαν οι :

1. Λούγαρης,
2. Αμίλητος (85' Βασιλικός),
3. Τεχωβίτης,
4. Κέσκο,
5. Γκουλής (76' Γκέργκι),
6. Γιάτσος, 

7. Ντρέου (44' Παπαδάκης), 
8. Χατζηπουλίδης (44' Σνιγκούρ), 
9. Κώστης, 
10. Χασιώτης,
11. Ξυλάς,


Γενικές Πληροφορίες


Γήπεδο:ΓΛΥΦΑΔΑΣ
Ημερομηνία:22-09-2019
Ώρα:11:00

Διαιτητής:ΑΡΓΥΡΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Α' Βοηθός Διαιτητή:ΦΩΤΑΚΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
Β' Βοηθός Διαιτητή:ΤΣΙΛΙΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΕΞΙΟΣ
Παρατηρητής Διαιτησίας:
Παρατηρητής Αγώνα:ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Γιατρός Αγώνα:ΠΕΝΕΣΗΣ ΣΠΥΡΟΣ