Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Α.Ε. Περιστερίου-Λαρισαϊκός 0-0

Και σε αυτή τη φάση ο επόπτης υπέδειξε οφσάιντ
Παιχνίδι κέντρου έγινε στο χθεσινό παιχνίδι της ομάδας μας εναντίων της Α.Ε. Περιστερίου στο γήπεδο του Ηφαίστου. Χάθηκαν μερικές καλές ευκαιρίες εκατέρωθεν και σε γενικές γραμμές το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο. Βέβαια σε δυο περιπτώσεις (στα τελευταία πέντε λεπτά) ο επόπτης σήκωσε την σημαία του υποδεικνύοντας σαν οφσάιντ παίχτες μας που ήταν εμφανώς καλυμμένοι από αντιπάλους αμυντικούς. Στις διαμαρτυρίες αποβλήθηκε ο βοηθός του κόουτς Τσιλίκα, Αποστόλης Λαθύρης. Επόμενο παιχνίδι την Κυριακή στο γήπεδο της Ακαδημίας Πλάτωνος εναντίων της Θύελλας Περιστερίου.

Έπαιξαν οι :
Παπαγιαννόπουλος, Τζανετάτος (46' Ανδρέου), Ντομινίκ (46' Θάνος), Σακκάτος, Τσούτσης, Μπελαλής, Γκέργκι, Μέξης, Κοσμάς (61' Παραμυθιώτης), Αλκέτ και Κώτσης.


Α.Ε. Περιστερίου-Λαρισαϊκός 0-0
(Όσα στιγμιότυπα πρόλαβα να γράψω, καθώς οι παράγοντες της Α.Ε Περιστερίου απαίτησαν να μην κάνω καταγραφεί video .... Δεν μπόρεσα να καταλάβω τι πρόβλημα είχαν .... Εγώ πιστεύω πως η προβολή του ερασιτεχνικού αθλητισμού μόνο καλό μπορεί να κάνει και ίσως μπορέσει να φέρει κι άλλα παιδιά κοντά στον αθλητισμό ... Τέλος πάντων, αυτό είναι το δεύτερο "κρούσμα" μετά το περσινό με τους "υπεύθυνους" της γειτονικής ομάδας του Πλάτωνα Αθηνών).




Σκόρερς

14 γκολ Κώτσης Μαρίνος

7 γκολ Μέξης Φώτης
6 γκολ Μαντατζής Νικόλαος
3 γκολ Θάνος Βαγγέλης
2 γκολ Γκέργκι Κώστας
2 γκολ Κοσμάς Άρης
1 γκολ Λαθύρης Κώστας
1 γκολ Σακκάτος Θεοδόσης
1 γκολ Σκαρλάτος Δημήτριος

Γενικές Πληροφορίες

Γήπεδο:ΗΦΑΙΣΤΟΥ
Ημερομηνία:14-02-2016
Ώρα:11:30

Διαιτητής:ΤΣΑΓΚΑΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Α' Βοηθός Διαιτητή:ΜΠΑΖΑΚΟΥΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Β' Βοηθός Διαιτητή:ΧΙΟΝΗΣ ΑΛΕΞΙΟΣ
Παρατηρητής Διαιτησίας:
Παρατηρητής Αγώνα:ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ Ζ.
Γιατρός Αγώνα:ΜΟΥΣΣΑΣ Χ.

FORZA LARI.

Δεν υπάρχουν σχόλια: