Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Λαρισαϊκός-Αθηναΐδα 3-3

Ο Ματθαίος Κουσγκίνης πέτυχε το πρώτο του γκολ μετά την επιστροφή του στην ομάδα μας
Πραγματικό ντέρμπι με συγκλονιστικό φινάλε έγινε σήμερα στο γήπεδο της Ακαδημίας Πλάτωνα στο παιχνίδι εναντίων της Αθηναΐδας που τελείωσε ισόπαλο με 3-3. Η ομάδα μας έχανε στο 85' λεπτό με δυο γκολ διαφορά αλλά με μεγάλη αντεπίθεση στα τελευταία λεπτά κατάφερε να ισοφαρίσει και να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας. Σε πολλές φάσεις οι παίκτες μας στάθηκαν άτυχοι καθώς είχαν δοκάρι και μεγάλες ευκαιρίες για περισσότερα γκολ. Στα θετικά του παιχνιδιού τα πρώτα γκολ του Ματθαίου Κουσγκίνη και Νίκου Μαντατζή μετά την επιστροφή τους στην ομάδα μας.

Το 1-0 έγινε στο 19' λεπτό με πλασέ του Μαρίνου Κώτση μετά από καταπληκτικό τακουνάκι του Δημήτρη Σκαρλάτου.
Το 1-1 έγινε στο 34' λεπτό με τυχερό γκολ του Γιάννη Πασβούρη που επιτεύχθηκε από κόντρα μετά από την απόκρουση του Γιώργου Οικονομίδη.
Στο 52' λεπτό αμυντικός της Αθηναΐδας έστειλε την μπάλα στο δοκάρι της ομάδας του μετά από κόρνερ του Ματθαίου Κουσγκίνη.
Το 1-2 έγινε στο 74' λεπτό με μακρινό φάουλ του Marsel Rada που ξεγέλασε τον Γιώργο Οικονομίδη καθώς η μπάλα κόντραρε στο τοίχος.
Στο 79' λεπτό μετά από νέο κόρνερ του Ματθαίου Κουσγκίνη ο Μαρίνος Κώτσης εξ επαφής δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση.
Το 1-3 έγινε στο 84' λεπτό με κεφαλιά του Mariglien Prenga έπειτα από φάουλ και κακή εκτίμηση της φάσης από τον Γιώργο Οικονομίδη.
Το 2-3 έγινε στο 85' λεπτό με πλασέ του Ματθαίου Κουσγκίνη μετά από σουτ του Χρήστου Σαρέλη και σύγχυση στη μεγάλη περιοχή.
Το τελικό 3-3 έγινε στο 90' λεπτό με κοντινή προβολή του Νίκου Μαντατζή μετά από κεφαλιά πάσα του Δημήτρη Σκαρλάτου.

Λαρισαϊκός-Αθηναΐδα 3-3


Το γκολ του Μαρίνου Κώτση


Το γκολ του Ματθαίου Κουσγκίνη


Το γκολ του Νίκου Μαντατζή


Έπαιξαν οι : 
Οικονομίδης, Γεωργαντάς, Μπελαλής, Σακκάτος, Τσιούτσης, Σιούρτος (54' Μαντατζής), Κουσγκίνης, Γκούστας Κ. (79' Ανδρέου), Σκαρλάτος, Σαρέλης και Κώτσης.

Γενικές Πληροφορίες

Γήπεδο:ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ
Ημερομηνία:15-02-2015
Ώρα:11:00

Διαιτητής:ΟΝΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Α' Βοηθός Διαιτητή:ΜΑΤΘΑΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Β' Βοηθός Διαιτητή:ΠΑΠΟΥΚΙΔΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ
Παρατηρητής Διαιτησίας:
Παρατηρητής Αγώνα:ΚΟΥΡΑΣΗΣ Ι
Γιατρός Αγώνα:ΣΙΜΟΝΙ ΑΛΕΚΟ

FORZA LARI.

Δεν υπάρχουν σχόλια: