Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Λαρισαϊκός-Α.Π.Ο. Κοψαχείλας 2-0

Αρκετός κόσμος απόλαυσε σήμερα την ομάδα μας
Μεγάλη εμφάνιση και καταπληκτική απόδοση από σχεδόν όλους τους παίχτες μας είχε σήμερα η ομάδα μας στο ντέρμπι εναντίων της Κοψαχείλας στο γήπεδο της Ακαδημίας Πλάτωνα. Το τελικό 2-0 ήρθε με μεγάλη προσπάθεια καθώς από το 64' λεπτό αγωνιστήκαμε με δέκα παίχτες. Η νίκη αυτή βάζει την ομάδα μας σε τροχιά ανόδου καθώς με τις προσθήκες που έγιναν στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου το έμψυχο δυναμικό μας ανεβαίνει πολύ σε ποιότητα. Παίχτες σαν το Ματθαίο Γκουσκίνη, Νίκο Μαντατζή , Θεοδόση Σακκάτο, Πάρη Τσιούτση δεν βρίσκεις εύκολα. Το επόμενο παιχνίδι εναντίων της Α.Ε. Μεταμόρφωσης είναι αρκετά δύσκολο αλλά υπάρχει πλέον η ψυχολογία για νίκη σε κάθε γήπεδο με κάθε αντίπαλο.

Το 1-0 έγινε στο 40' λεπτό με κοντινή προβολή του Μαρίνου Κώτση μετά από πλάγιο άουτ του Θεοδόση Σακκάτου και κεφαλιά πάσα του Γρηγόρη Χαραμάρα.
Στο 6' λεπτό φοβερό σουτ του Κώστα Γκέργκι απέκρουσε ο Λευτέρης Βένιος.
Στο 7' λεπτό κεφαλιά του Γκέργκι μετά από εκτέλεση κόρνερ έφυγε άουτ.
Στο 62' λεπτό σουτ του Γιάννη Κωνσταντίνου χτύπησε στο δοκάρι του Οικονομίδη.
Στο 63' λεπτό πέναλτι (στην φάση αυτή αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Γρηγόρης Χαραμάρας) που εκτέλεσε ο Γιάννης Γιαννόπουλος για την Κοψαχείλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, στη συνέχεια στη γραμμή του τέρματος και τελικά απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς μας.
Το 2-0 έγινε στο 89' λεπτό με πλασέ του Κώστα Γκέργκι μετά από ωραία πάσα του Γιώργου Μπελαλή.

Έπαιξαν οι :
Οικονομίδης, Γεωργαντάς (69' Ζαφείρης), Μπελαλής, Σακκάτος, Τσούτσης, Χαραμάρας, Γκέργκι, Γκούστας Κ., Σκαρλάτος (85' Σιούρτος), Δήμας (69' Ανδρέου) και Κώτσης.

Το γκολ του Μαρίνου Κώτση


Το γκολ του Κώστα Γκέργκι



Λαρισαϊκός-Α.Π.Ο. Κοψαχείλας 2-0

Γενικές Πληροφορίες

Γήπεδο:ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ
Ημερομηνία:01-02-2015
Ώρα:15:00

Διαιτητής:ΣΥΝΑΪΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Α' Βοηθός Διαιτητή:ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ
Β' Βοηθός Διαιτητή:ΛΑΣΠΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Παρατηρητής Διαιτησίας:
Παρατηρητής Αγώνα:ΔΕΚΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

FORZA LARI.

Δεν υπάρχουν σχόλια: