Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Πλάτων Αθηνών-Λαρισαϊκός 1-2

Ο σκόρερ του "χρυσού" γκολ Μαρίνος Κώτσης
Νίκη με ανατροπή πέτυχαν οι παίχτες μας στο σημερινό τοπικό ντέρμπι εναντίων της ομάδας του Πλάτωνα Αθηνών. Ήταν μια παλικαρίσια νίκη που επιτεύχθηκε με αριθμητικό μειονέκτημα καθώς παίξαμε τα τελευταία είκοσι λεπτά με δέκα παίχτες. Μπράβο σε όλους (παίχτες και προπονητικό τιμ) γι' αυτή τη επιτυχία. Πρέπει όμως να συνεχίσει η ομάδα στον ίδιο ρυθμό για να πάρει αυτό που της αναλογεί στο φετινό πρωτάθλημα.
Στο πρώτο ημίχρονο και μέχρι το 55' λεπτό η ομάδα μας δεν έκανε καλή εμφάνιση και ήταν πίσω στο σκορ. Από εκεί και πέρα με τις αλλαγές που έκανε ο κόουτς Αποστόλης Τσιλίκας (με παίχτες που ήρθαν από τον πάγκο αλλά και με εσωτερικές αλλαγές) η απόδοση της ομάδας μας ανέβηκε κατακόρυφα με αποτέλεσμα να χάσουμε κάποιες καλές ευκαιρίες και να ισοφαρίσουμε τελικά το παιχνίδι. Η απόκρουση του Γιώργου Οικονομίδη στο πέναλτι που εκτέλεσε ο Πλάτωνας έδωσε το έναυσμα για την τελική επικράτηση με το γκολ του στρατευμένου Μαρίνου Κώτση.

Το 1-0 έγινε στο 25΄ λεπτό με διπλή προσπάθεια του Δημήτρη Μακρή.
Στο 57' λεπτό ο Θανάσης Δήμας έχασε μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση, καθώς το πλασέ που έκανε απέκρουσε ο Βασίλης Κωνσταντακόπουλος.
Στο 60' λεπτό μετά από λάθος αμυντικού ο Δημήτρης Σκαρλάτος από κοντά έστειλε την μπάλα άουτ.
Το 1-1 έγινε στο 62' λεπτό με όμορφο αριστερό σου του Δημήτρη Σκαρλάτου από πλάγια.
Στο 72' λεπτό ο Στέφανος Βατίστας εκτέλεσε πέναλτι (σε αυτή τη φάση αποβλήθηκε ο Γρηγόρης Χαραμάρας καθώς έπιασε την μπάλα με τα χέρια πάνω στη γραμμή του τέρματος), που απέκρουσε ο Οικονομίδης στη δεξιά του γωνία.
Το 1-2 έγινε στο 87' λεπτό όταν ο Μαρίνος Κώτσης μετέτρεψε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Θανάσης Δήμας.
Στο 92' λεπτό αποβλήθηκε ο Αποστόλης Ντούπης της ομάδας του Πλάτωνα και έτσι οι δυο ομάδες τελείωσαν τον αγώνα με δέκα παίχτες.

Έπαιξαν οι :
Οικονομίδης, Μπελαλής, Ζαφείρης, Λούκας (38' Κώτσης), Ανδρέου, Φίλων, Σαρέλης (85' Σιούρτος), Γκούστας Κ., Σκαρλάτος, Δήμας και Παραμυθιώτης (46' Χαραμάρας).

Πλάτων Αθηνών-Λαρισαϊκός 1-2


Το γκολ του Δημήτρη Σκαρλάτου


Το γκολ του Μαρίνου Κώτση



Γενικές Πληροφορίες

Γήπεδο:ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ
Ημερομηνία:14-12-2014
Ώρα:15:00

Διαιτητής:ΤΣΕΛΙΚΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
Α' Βοηθός Διαιτητή:ΚΑΛΥΒΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Β' Βοηθός Διαιτητή:ΚΑΠΙΡΗΣ ΜΑΡΙΟΣ
Παρατηρητής Διαιτησίας:
Παρατηρητής Αγώνα:ΛΕΙΒΑΔΑΡΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
Γιατρός Αγώνα:ΤΖΕΜΟΣ ΘΩΜΑΣ

FORZA LARI.

Δεν υπάρχουν σχόλια: