Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Π.Α.Σ. Γαλάτσι-Λαρισαϊκός 3-2

Με τελική νικήτρια την ομάδα του Γαλατσίου τελείωσε το χθεσινό δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας. Οι παίχτες μας στο πρώτο ημίχρονο είχαν κλείσει καλά τους διαδρόμους στους αντιπάλους μας, αλλά σε μια στιγμή αδράνειας δέχτηκαν το γκολ και έμειναν πίσω στο σκορ. Τα δυο σχεδόν πανομοιότυπα γκολ που πέτυχε το Γαλάτσι στο δεύτερο ημίχρονο έκαναν την προσπάθειά μας επιστροφής στο παιχνίδι σχεδόν αδύνατη. Οι παίχτες μας όμως στο τελευταίο δεκαπεντάλεπετο έκαναν κατάθεση ψυχής, έφτασαν το σκορ στο 3-2 και παραλίγο στο τέλος να πάρουν και τον βαθμό της ισοπαλίας.
Κάτι που πρέπει  να σημειώσουμε ήταν τα υβριστικά συνθήματα νεαρών οπαδών του Γαλατσίου προς τους παίχτες μας σε όλη τη διάρκεια των ενενήντα λεπτών. Αυτό οδήγησε σε ένταση στο τέλος του παιχνιδιού καθώς η κούραση και η υπερπροσπάθεια έφεραν μεγάλο εκνευρισμό που οδήγησε σε μικροεπεισόδια. Αυτό είναι ένα θέμα που πρέπει να προσέξει η ομάδα του Γαλατσίου καθώς όλοι (παίχτες, παράγοντες) είναι ερασιτέχνες και κάθε Κυριακή προσπαθούν να κάνουν το χόμπι τους.

Το 1-0 έγινε στο 37' λεπτό με σουτ του Χαράλαμπου Χαραλάμπους μέσα από την μεγάλη περιοχή.
Το 2-0 έγινε στο 46΄ λεπτό με σουτ του Πέτρου Φιλιππά σε μια αμφισβητούμενη φάση (η μπάλα δεν είναι σίγουρο πως πέρασε όλη την γραμμή του τέρματος).
Στο 64' λεπτό η ομάδα του Γαλατσίου είχε δοκάρι με τον Berbec Mihail.
Το 3-0 έγινε στο 72' λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Berbec Mihail, καθώς ο Οικονομίδης δεν κατάφερε να συγκρατήσει την μπάλα που πέρασε την τελική γραμμή.
Το 3-1 έγινε στο 77΄λεπτό με κοντινό πλασέ του Μαρίνου Κώτση έπειτα από παράλληλη πάσα του Κώστα Γκέργκι.
Το τελικό 3-2 έγινε στο 81' λεπτό πάλι από τον Μαρίνο Κώτση έπειτα από "μαγική" μπαλιά του Δημήτρη Σκαρλάτου.

Έπαιξαν οι :
Οικονομίδης, Μπελαλής, Λούκας, Μπαρούνης (78' Σμαράιδος), Αγγέλου, Φίλων, Γκέργκι, Γκούστας Κ (63' Δήμας), Σκαρλάτος, Σαρέλης και Παραμυθιώτης (46' Κώτσης).

Π.Α.Σ. Γαλάτσι-Λαρισαϊκός 3-2


Το πρώτο γκολ του Μαρίνου Κώτση


Το δεύτερο γκολ του Μαρίνου Κώτση


Γενικές Πληροφορίες

Γήπεδο:ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Ημερομηνία:29-11-2014
Ώρα:15:00

Διαιτητής:ΓΟΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Α' Βοηθός Διαιτητή:ΘΩΜΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Β' Βοηθός Διαιτητή:ΚΑΛΥΒΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Παρατηρητής Διαιτησίας:
Παρατηρητής Αγώνα:ΑΡΑΔΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
Γιατρός Αγώνα:ΘΩΜΑΪΔΗΣ ΘΩΜΑΣ

FORZA LARI.

Δεν υπάρχουν σχόλια: