Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020

Διακοπή για ένα μήνα των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων

Διακοπή των αγώνων των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων για ένα μήνα. Αναλυτικά το πλάνο που ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας σε ότι αφορά τον αθλητισμό για την προστασία από τον κορωνοϊό 'εχει ως εξείς:

1. Στο επίπεδο Α’ (επιτήρησης) προβλέπονται : προπονήσεις και αγώνες χωρίς θεατές, μείωση στο 75% του μέγιστου αριθμού των αθλουμένων ανά εγκατάσταση. Ισχύουν οι εξειδικευμένες οδηγίες και τα πρωτόκολλα για τους αγώνες.

2. Στο επίπεδο Β’ (αυξημένου κινδύνου) προβλέπεται : αναστολή κάθε αθλητικής δραστηριότητας. Επιτρέπεται η ατομική άθληση μόνο σε εξωτερικούς χώρους χωρίς προπονητή, σε ανοιχτές αθλητικές εγκαταστάσεις και σε συγκεκριμένα αθλήματα όπως αντισφαίριση, σκοποβολή, τοξοβολία, ιστιοπλοΐα και κωπηλασία με μονομελές πλήρωμα, κανόε καγιάκ με μονομελές πλήρωμα, θαλάσσιο σκι, στίβος, κολύμβηση σε ανοιχτή θάλασσα, ποδηλασία, γκολφ, ιππασία και μηχανοκίνητος αθλητισμός.


υ.γ. Το κείμενο είναι από την σελίδα : https://www.sportcyclades.gr/roi-eidiseon-sportcyclades/blogs/alla-nea/item/48267-louketo-gia-ena-mina-sta-erasitexnika-protathlimata.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: