Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018

Ο Χρίστος Ηλιακίδης τιμήθηκε από τον Λαρισαϊκό Αγίου Παύλου



Χρίστος Ηλιακίδης
Την Τετάρτη 7 Μαρτίου ο πρόεδρος της ομάδας μας Ανδρέας Βλάχος επισκέφτηκε τα γραφεία της εταιρίας του Χρίστου Ηλιακίδη στον Πειραιά και του απέδωσε τιμητική πλακέτα για την προσφορά του στο σύλλογό μας. Η απονομή ήταν να γίνει στον ετήσιο χορό αλλά ένα πρόβλημα υγείας δεν επέτρεψε στον κύριο Ηλιακίδη να παρευρεθεί.
Για το ποιος είναι ο Χρίστος Ηλιακίδης αναδημοσιεύω την ανάρτηση που είχα κάνει στη σελίδα μας στις 6  Αυγούστου του 2015 με τίτλο :

                                Χρίστος Ηλιακίδης "Ο βασιλιάς του νερού"



Συνέντευξη έδωσε ο Χρίστος Ηλιακίδης στο protothwma.gr που δημοσιεύτηκε στις 12 Μαρτίου 2008 και μίλησε για όλους και για όλα.
Ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα :
Τα μπουζούκια, το ποδόσφαιρο και η γνωριμία με τον Αλέξη Κούγια 
Η τύχη δεν θ’ αργήσει να του χαμογελάσει, καθώς τα πάθος του για τα μπουζούκια και τον αθλητισμό θα τον φέρουν σε επαφή με έναν ιδιαίτερα πετυχημένο τραγουδιστή της εποχής, φίρμα του δημοτικού τραγουδιού. Ο τραγουδιστής αυτός ήταν ο κ. Κώστας Σκαφίδας, πρόεδρος για ένα φεγγάρι στην ομάδα του Λαρισαϊκού, στην οποία ο κ. Ηλιακίδης θα ξεκινήσει από μικρός να παίζει μπάλα. Γιος πολύτεκνης οικογένειας με έξι παιδιά, ο μικρός Χρήστος θα μεγαλώσει στη γειτονιά του Αγίου Παύλου, μια περιοχή ανάμεσα στο Μεταξουργείο και την πλατεία Βάθη.
Εκεί θα "ψωνιστεί" με την μπάλα και μέσα στη συνοικιακή ομάδα (με το όνομα τότε ομάδα του Αγίου Παύλου) θα γνωριστεί με μια άλλη, πολύ μεταγενέστερη "φίρμα", της δικηγορίας αυτή τη φορά: τον κ. Αλέξη Κούγια. Ο γνωστός ποινικολόγος έπαιζε ποδόσφαιρο στην ομάδα του Λαρισαϊκού. Μεταξύ τους θα αναπτυχθεί μια φιλία που κρατά ως τις μέρες μας και ο επιχειρηματίας θα μεσολαβήσει ώστε ο κ. Κούγιας να κάνει την άσκησή του στο γραφείο του κ. Χρήστου Πανταζόπουλου, επιτυχημένου δικηγόρου και νομικού συμβούλου του Παναθηναϊκού. Αργότερα θα διατελέσει πρόεδρος της ιστορικής ομάδας "Δάφνη Αθηνών", ενώ τα τελευταία τρία χρόνια είναι πρόεδρος της ΠΑΕ Ρόδου που παίζει στην Γ’ Εθνική. 
Υ.Γ. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη τη συνέντευξη στο protothema.gr.
http://www.protothema.gr/economy/article/5103/xristos-hliakidhs_-o-neroylas-poy-ydrodotei-ola-ta-nhsia-toy-aigaioy/

Δεν υπάρχουν σχόλια: