Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017

Α.Ο.Ν.Φ Άτταλος-Λαρισαϊκός 0-3


Την καλύτερή της εμφάνιση έκανε σήμερα η ομάδα μας στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων εναντίων του Άτταλου και πέτυχε μια σημαντική νίκη. Μια νίκη που θα της δώσει την απαραίτητη ψυχολογική όθηση για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Παρότι οι αντίπαλοί μας είχαν την κατοχή της μπάλας στο περισσότερο διάστημα του αγώνα οι παίχτες μας ήταν πολύ επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις και έχασαν ευκαιρίες για πιο πολλά τέρματα. Ευτυχώς η αποβολή του Ντομινίκ Ντε Άμπρω εξισορροπήθηκε με την αποβολή του Δημήτρη Αναγνωστόπουλου στη φάση του πέναλτι και έτσι αυτό δεν μας στοίχισε. Το επόμενο παιχνίδι είναι εναντίων της ομάδας των Λεόντων στο γήπεδό της Ακαδημίας Πλάτωνος. Παιχνίδι που πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε για να έχει αντίκρυσμα η σημερινή μεγάλη νίκη.

Στο 35' λεπτό σουτ του Μάκη Φιτόπουλου χτύπησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά το σουτ του Βολοντιμίρ Σνιγκούρ έφυγε άουτ.
Στο 60' λεπτό μετά από κόρνερ του Γιώργου Παπαδόπουλου η κεφαλιά του Κώστα Γκέργκι κατέληξε στα δίχτυα αλλά το γκολ δεν μέτρησε με την παρέμβαση του επόπτη που θεώρησε πως η μπάλα ήταν έξω από την γραμμή στο σημείο του κόρνερ. Τώρα που το είδε αυτό ο επόπτης από τόσο μακρυά που βρισκόταν δεν μπορώ να το ξέρω, αυτή την παράβαση (αν έγινε) έπρεπε να την είχε υποδείξει ο διαιτητής.
Στο 65' λεπτό αποβλήθηκε ο Νομινίκ Ντε Άμπρω με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Στο 78' λεπτό η ομάδα μας κέρδισε πέναλτι (σε χτύπημα εκτός φάσης στον Τάσο Παπαγεωργίου) και παράλληλα αποβλήθηκε ο αντίπαλος τερματοφύλακας Δημήτρης Αναγνωστόπουλος.
Στο 79' λεπτό ο Τάσος Παπαγεωργίου εκτέλεσε το πέναλτι, η μπάλα χτύπησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά της ο Κώστας Γκέργκι με πλασέ άνοιξε το σκορ.
Στο 82' λεπτό μετά από μπαλιά του Μάκη Φιτόπουλου ο Νίκος Καρυφίλλης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα διπλασιάζοντας τα γκολ της ομάδας μας.
Στο 85' λεπτό ο Ιάσωνας Γιαννακούρας έκανε ωραία απόκρουση στην αριστερή του γωνία κρατώντας την εστία του ανέπαφη.
Στο 89' λεπτό μετά από ωραία ατομική προσπάθεια ο Βολοντιμίρ Σνιγκούρ βρέθηκε μόνος απέναντι στο Αλέξανδρο Κλετσίδη και πέτυχε το τρίτο γκολ της ομάδας μας.


Έπαιξαν οι :
Γιαννακούρας, Μπελαλής Σπ. (61' Μέξης), Παππάς, Βαλέρας, Παπαδόπουλος, Σνιγκούρ, Γκέργκι, Κόντης (23' Φιτόπουλος), Παπαγεωργίου (81' Σιούρτος), Ντε Άμπρω και Σμυρναίος (46' Τουρμάνης).

Α.Ο.Ν.Φ. Άτταλος-Λαρισαϊκός 0-3


Το γκολ του Κώστα Γκέργκι


Το αυτογκόλ του Νίκου Καρυοφίλλη


Το γκολ του Βολοντιμίρ Σνιγκούρ


Σκόρερς

3 γκολ Γκέργκι Κώστας
3 γκολ Myco Alket
2 γκολ Παπαγεωργίου Τάσος
2 γκολ Σνιγκούρ Βολοντιμίρ
1 γκολ Λαθύρης Κώστας
1 γκολ Ντε Άμπρω Ντομινίκ Φράνσις
1 γκολ Φιτόπουλος Μάκης
2 γκολ Αυτογκόλ


Γενικές Πληροφορίες


Γήπεδο:ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ
Ημερομηνία:09-12-2017
Ώρα:15:00

Διαιτητής:ΓΚΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Α' Βοηθός Διαιτητή:ΒΑΚΟΛΑΣ ΜΗΝΑΣ
Β' Βοηθός Διαιτητή:ΚΑΤΕΛΑΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Παρατηρητής Διαιτησίας:
Παρατηρητής Αγώνα:ΖΩΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Γιατρός Αγώνα:ΤΣΑΝΑΚΑΛΗΣ Ε

Δεν υπάρχουν σχόλια: