Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

Χρυσούπολη-Λαρισαϊκός 2-4 (18-3-2001)

Πάνω σειρά (από αριστερά): Μπλέντι Οσμάνι, Σπύρος Φτερνιάτης, Μπαχουμάς, Μιχάλης Ζουμπούλης, Κώστας Μαδαρός, Κώστας Κουτσουμπίνας και Κώστας Γκέργκι.
Κάτω σειρά: Κώστας Καββαδίας, Αποστόλης Τσάνι, Χάρης Μακρυγιάννης, Βασίλης Βασιλείου, Διομήδης Βασιλείου, Γιάννης Διαμαντής και Νίκος Σπίνος.
Ολόκληρο το παιχνίδι της περιόδου 2000/2001, Χρυσούπολη-Λαρισαϊκός 2-4, την Κυριακή 18 Μαρτίου 2001, στο γήπεδο της Χρυσούπολης στο Περιστέρι. Ύστερα από ένα συγκλονιστικό ματς με έξι γκολ, η ομάδα μας πέτυχε σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 4-2 επί της Χρυσούπολης. Παρά το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι βρέθηκαν νωρίς μπροστά στο σκορ με γκολ του Κάγκαλου στο 12' λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, οι παίχτες μας αφυπνίστηκαν και με τέρματα των Σπύρου Φτερνιάτη με κεφαλιά στο 45' λεπτό, Αποστόλη Τσάνι με πλασέ στο 52' λεπτό και Κώστα Γκέργκι με κεφαλιά στο 68' λεπτό έκαναν το 1-3. Η Χρυσούπολη μείωσε προς στιγμήν με τον Οικονομίδη Αθ. στο 78' λεπτό, όμως ο Σπύρος Φτερνιάτης με αριστερό σουτ μέσα από την περιοχή στο 87' λεπτό διαμόρφωσε το τελικό 2-4.

Για την ομάδα μας έπαιξαν οι:

Ν.1 Βασιλείου Βασίλης
Ν.2 Γκέργκι Κώστας
Ν.3 Μπαχουμάς
Ν.4 Κουτσουμπίνας Κώστας
Ν.5 Μαρινάκης Γιώργος
Ν.6 Μαδαρός Κώστας
Ν.7 Διαμαντής Γιάννης
Ν.8 Τσάνι Αποστόλης
Ν.9 Οσμάνι Μπλέντι
Ν.10 Νίκος Σπίνος (65' Βασιλείου Διομήδης)
Ν.11 Φτερνιάτης Σπύρος

Προπονητής μας ήταν ο Μιχάλης Ραπτάκης.
Προπονητής της Χρυσούπολης ήταν ο Γιώργος Αλεξόπουλος.
Στην φοβερή περιγραφή ο Κυρ. Θανάσης (Παπαθανασίου).

Για την Χρυσούπολη έπαιξαν οι:
Τζιβίσκος, Οικονομίδης Αθ., Τάτσος (46' Κόκλας), Παπαναστασίου (63' Γκορίτσας), Κόντος, Κάγκαλος, Παλούκος, Αθανασόπουλος, Οικονομίδης Β., Τσούμας και Φραγκάκης.

Διαιτητής ήταν ο Γεωργαράκος (που απέβαλε στο 75' λεπτό τον Κόντου με δεύτερη κίτρινη κάρτα), με επόπτες τον Λαμπρόπουλο και τον Δημοβασίλη.

Χρυσούπολη-Λαρισαϊκός 2-4


Το πρώτο γκολ του Σπύρου Φτερνιάτη


Το γκολ του Αποστόλη Τσάνι


Το γκολ του Κώστα Γκέργκι


Το δεύτερο γκολ του Σπύρου Φτερνιάτη



                                                    FORZA LARI..

Δεν υπάρχουν σχόλια: