Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Απονομή τιμητικής πλακέτας σε παλιούς παίκτες


Γιάννης Μαρμαγγιόλης

Η διοίκηση του Λαρισαϊκού Αγίου Παύλου αποφάσισε να απονείμει τιμητικές πλακέτες (στον ετήσιο χορό που θα γίνει την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο "Όσκαρ") σε πέντε παλιούς παίκτες για την προσφορά τους στην ομάδα μας. Είναι το ελάχιστο που κάνει ο σύλλογός μας σε άτομα που πρόσφεραν πολύτιμες υπηρεσίες, είτε αγωνιζόμενοι είτε από άλλα πόστα. Τους ευχαριστούμε και πιστεύουμε πως θα συνεχίσουν να είναι κοντά στις δραστηριότητες του συλλόγου μας και κοντά στα νέα παιδιά που αγωνίζονται και τιμούν τώρα την φανέλα της ιστορικής μας ομάδας.

Θα τιμηθούν οι

1. Γιάννης Μαρμαγγιόλης : Για πολλά χρόνια ποδοσφαιριστής και πρώτος σκόρερ της ομάδας μας και ταυτόχρονα λαμπρός επιστήμονας, νυν διευθυντής στο 1ο Λύκειο Λυκόβρυσης.
2. Αποστόλης Τσάνι : Το "θωρηκτό", παιχταράς, από την ηλικία των 15 χρονών στην ομάδα μας, έχει φορτώσει τα αντίπαλα δίχτυα με αμέτρητα γκολ.
3. Παναγιώτης Βεργούρος : Ο δαντελένιος αριστερός μεσοεπιθετικός, με καριέρα σε ομάδες μεγαλύτερης κατηγορίας.
4. Κώστας Μαδαρός : Ο χαλκέντερος Κώστας, από πολύ μικρός κοντά μας (ο πατέρας του ήταν παλιός παράγοντας).
5. Νίκος Λεμονής : Αφοσιωμένος αφανής εργάτης, παίκτης στις μικρές ηλικίες, πρώην παράγοντας, νυν προπονητής τερματοφυλάκων και με καριέρα στο πρωτάθλημα σάλας Α' κατηγορίας στην Ιταλία.

Αποστόλης Τσάνι
Παναγιώτης Βεργούρος
Κώστας Μαδαρός
Νίκος Λεμονής
                                                      FORZA LARI.

Δεν υπάρχουν σχόλια: