Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

Δημοσίευμα της εφημερίδας "Αθλητική Ηχώ" για την άνοδο του Λαρισαϊκού στη Β' κατηγορία την περίοδο 1969-1970

Ο ΛΑΡΙΣΑΙΚΟΣ ΑΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΑΝΗΛΘΕΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣ ΤΗΝ Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝ

Από την στήλη μας θα παρουσιάσουμε σήμερα ένα ακόμη Αθηναϊκό σωματείο, που ανήλθε εφέτος από την Γ' στην Β' Κατηγορία. Είναι ο "Λαρισαϊκός" Αγίου Παύλου, που μετά από προσπάθειες ενός "μαραθωνίου" πρωταθλήματος, κατώρθωσε να πραγματοποιήση τον άθλο και να ανέλθη κατά μια κατηγορία. Αυτή εξ' άλλου, ήταν η φιλοδοξία των ανθρώπων, που υπηρετούν και υποστηρίζουν τον συμπαθή αυτόν αθηναϊκό σύλλογο.

Εις τας 22 αγώνας που έδωσε ο Λαρισαϊκός, επέτυχε 13 νίκες, απέσπασε 6 ισοπαλίες και ηττήθη 3 φορές. Αναλυτικώς τα αποτελέσματα αυτά έχουν ως εξής :
με Α.Ο. Υμηττού 2-1, με Α.Ε. Μενιδίου 2-0, με Μαίανδρον 2-0, με Κηπούπολι 3-1, με Ιάσωνα 2-1, με Πυρσό 2-2, με Μάχη Μαραθώνος 1-1, με Α.Ο. Κωφαλάλων 3-0, με Άμυνα Αμπελοκήπων 0-0, με Γ.Σ. Ηρακλείου 2-1, με Φωστήρα Ηλιούπολης 0-0, με Αστραπή Ανθούπολης 0-1, με Αφιδναϊκό 3-1, με Ολυμπιακό Μπογιατίου 1-0, με Θμιστοκλή 2-0, με Α.Ο. Αυλώνος 1-3, με Αλσούπολι 2-0, με Περικλή 3-2, με Α.Ο. Κολωνού 1-1, με Καματερό 0-3 και με Κουκουβάουνες 1-0.
Εις τους αγώνες κατατάξεως με το Βυζάντιον με 2-0 και 1-0.
(Σημ. Στήλης: από τη λίστα αυτή λείπει ένα ισόπαλο αποτέλεσμα).

Οι παίκτες που μετέσχον εις τους ανωτέρω αγώνες και οι οποίοι προσέφεραν τα πάντα δια την άνοδον της ομάδας τους είναι οι :
Μονεμβάσιος, Γκοτίνος, Πλιατσικούρης, Παττάς, Τσούμος, Μαστρογεωργίου, Κωνσταντινίδης, Καραμήτσος, Μπεθάνης Αντώνης, Κοπίτσης, Κανακούλιας, Σμήλας, Δημητρέλης, Κούκος, Φραγκούλης, Χλαπάτσος, Ραπτάκης, Αλεξίου, Γκογκόπουλος, Βρυώνης. Τρείς βασικοί παίκτες εκ των ανωτέρω, οι Μπεθάνης Αντώνης, Καραμήτσος και Κούκος είναι σπουδασταί. Οι δύο πρώτοι του Πανεπιστημίου και ο Κούκος του Πολυτεχνείου.

Θα πρέπει να μη παραλείψουμε την διοίκησι, η οποία ειργάσθη με ζήλον και με θυσίες, δια την άνοδον της ομάδας. Την αποτελούν :
Α. Κούκας πρόεδρος, Χ. Βασιλόπουλος αντιπρόεδρος, Δ. Κορνάρος γενικός γραμματέας, Σ. Σακκάς γενικός αρχηγός και προπονητής, Γ. Παπαγεωργίου έφορος, Χ. Ηλιακίδης ταμίας.
Αλλά και η νέα διοίκησις του δημοφιλούς αυτού συλλόγου, έχει την φιλοδοξία να επιτύχη και αυτή με την σειρά της, στην προσπάθεια να ανέλθη στην νέα περίοδο, ακόμη μια κατηγορία η ομάς. Προσπάθεια, που θα πρέπει να ενισχύσουν όλοι, όσοι αγαπούν τον "Λαρισαϊκό".

Αθλητική Ηχώ, Παρασκευή 10 Ιουλίου 1970.

Υ.Γ. Από το αρχείο του Αντώνη Μπεθάνη τον οποίο ευχαριστώ πολύ.

                                                   FORZA LARI.

Δεν υπάρχουν σχόλια: