Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

Χαλκηδονικός-Λαρισαϊκός 2-1

Ο σκόρερ της ομάδας μας στο σημερινό παιχνίδι Μαρίνος Κώτσης
Μεγάλο ντέρμπι έγινε στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων ανάμεσα στην ομάδα μας και στον Χαλκηδονικό. Ένα κακό δεκαπεντάλεπτο μας στοίχισε τελικά καθώς δεχθήκαμε δυο γκολ από στημένες φάσεις και το μόνο που καταφέραμε ήταν να μειώσουμε το σκορ. Στο μεγαλύτερο μέρος είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και οι παίχτες μας έχασαν μεγάλες ευκαιρίες για περισσότερα γκολ. Επίσης ο διαιτητής Καραμπέκιος "έκλεισε" τα μάτια σε καθαρό πέναλτι στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου σε μαρκάρισμα πάνω στον Άρη Κοσμά. Ήταν ένα παιχνίδι που η ομάδα μας πορότι δεν πήρε αποτέλεσμα έδειξε πως φέτος θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα. Επόμενο παιχνίδι είναι την Κυριακή στο γήπεδο της Ακαδημίας Πλάτωνος εναντίων της Τόλμης Περιστερίου και ελπίζουμε ο κόσμος του Αγίου Παύλου να έρθει μαζικά να βοηθήσει την προσπάθεια των παιχτών μας.

Στο 2' λεπτό σουτ του Άρη Κοσμά και στην επαναφορά πλασέ του Βαγγέλη Θάνου απέκρουσε και τις δυο φορές ο αντίπαλος τερματοφύλακας Δημήτρης Αναγνωστόπουλος.
Το 1-0 έγινε στο 19' λεπτό με σουτ του Νίκου Ντάρλα μέσα από την μεγάλη περιοχή, μετά από εκτέλεση κόρνερ.
Το 2-0 έγινε στο 22' λεπτό με πλασέ του Δημήτρη Ράγια από την μικρή περιοχή, μετά από εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά.
Στο 36' λεπτό ψιλοκρεμαστό πλασέ του Δημήτρη Τουρμάνη έφυγε άουτ στην μεγαλύτερη ευκαιρία της ομάδος μας.
Στο 47' λεπτό ο διαιτητής Αντώνης Καραμπέκιος δεν είδε το αντικανονικό μαρκάρισμα πάνω στον 'Αρη Κοσμά μέσα στην περιοχή και δεν έδειξε το σημείο του πέναλτι.
Το 2-1 έγινε με εκτέλεση πέναλτι του Μαρίνου Κώτση που κέρδισε ο Άρης Κοσμάς.
Στο 90' λεπτό κόρνερ του Λευτέρη Ζαφείρη χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Άρης Κοσμάς σούταρε από κοντά αλλά η μπάλα κόντραρε σε αντίπαλο και έτσι χάθηκε η ευκαιρία για την ισοφάριση.
Ο Χαλκηδονικός έχασε δυο καλές ευκαιρίες στο 4' και στο 27' λεπτό του πρώτου ημιχρόνου.

'Επαιξαν οι:
Καταχανάς, Παραμυθιώτης (75' Ανδρέου), Ζαφείρης, Σακκάτος, Τσούτσης, Τουρμάνης (46' Λαθήρης), Γκέργκι, Θάνος, Κοσμάς, Σκαρλάτος (61' Μαντατζής) και Κώτσης.

Χαλκηδονικός-Λαρισαϊκός 2-1


Το γκολ του Μαρίνου Κώτση



Γενικές Πληροφορίες

Γήπεδο:ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ
Ημερομηνία:04-10-2015
Ώρα:11:00

Διαιτητής:ΚΑΡΑΜΠΕΚΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
Α' Βοηθός Διαιτητή:ΜΑΤΘΑΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Β' Βοηθός Διαιτητή:ΝΤΑΡΑΚΛΙΤΣΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
Παρατηρητής Διαιτησίας:
Παρατηρητής Αγώνα:ΖΩΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Γιατρός Αγώνα:

FORZA LARI.

Δεν υπάρχουν σχόλια: