Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Α.Ο. Κολωνός-Λαρισαϊκός 1-3 (Φιλικό)

Ο σκόρερ του πρώτου γκολ της ομάδας μας Βαγγέλης Θάνος
Πολύ καλό παιχνίδι έκαναν οι παίκτες μας στο φιλικό παιχνίδι εναντίων του Κολωνού και πήραν μια εύκολη και δίκαιη νίκη. Τα δυο γρήγορα γκολ έκαναν την δουλειά της ομάδας μας πιο εύκολη και παρότι χάθηκαν μερικές καλές ευκαιρίες απ' την ομάδα του Κολωνού το σκορ δεν άλλαξε στο πρώτο ημίχρονο. Με γκολ αρχίσαμε και το δεύτερο ημίχρονο και το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Κολωνού ήταν να μειώσει το σκορ. Ήταν ένα θετικό τεστ που πιστοποίησε τη δυναμική που έχει η ομάδα μας, μια δυναμική που πρέπει να ενσαρκωθεί σε νίκες στα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Να τονίσουμε το δεύτερο συνεχόμενο γκολ του Βαγγέλη Θάνου που επανήλθε δριμύτερος στο ρόστερ της ομάδας μας. Επίσης ενθαρρυντική εμφάνιση πραγματοποίησε κάτω απ' τα δοκάρια της ομάδας μας ο νέος τερματοφύλακας Νίκος Καταχανάς. 
Μεγάλες ευκαιρίες έχασαν : ο Νίκος Μαντατζής (13' λ.), Δημήτρης Σκαρλάτος (30' λ.), Μαρίνος Κώτσης (45' λ.) και Φώτης Μέξης (82' λ.). Την Κυριακή η ομάδα μας θα παίξει στην πρώτη αγωνιστική του κυπέλλου της ΕΠΣΑ με αντίπαλο τα Πετράλωνα. 

Το 0-1 έγινε στο 10' λεπτό με κοντινό πλασέ του Βαγγέλη Θάνου.
Το 0-2 έγινε στο 17' λεπτό με κεφαλιά του Γιάννη Ανδρέου μετά από εκτέλεση φάουλ του Ματθαίου Κουσκίνη.
Το 0-3 έγινε στο 54' λεπτό με πλασέ από κοντά του Φώτη Μέξη μετά από προσπάθεια του Μαρίνου Κώτση.
Το τελικό 1-3 έγινε στο 77' λεπτό με ωραίο αριστερό σουτ (χτύπησε πρώτα στο δοκάρι) του Μάριου Ρώσση (είναι ανιψιός του γνωστού Αγιοπαυλίτη Ανδρέα Ρώσση).


Έπαιξαν οι :
Καταχανάς, Παραμυθιώτης, Κυριακόπουλος, Ανδρέου, Τσούτσης, Κουσγκίνης, Τουρμάνης, Θάνος, Μαντατζής, Σκαρλάτος και Κώτσης.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι :
Γκέργκι, Τζανετάτος, Σιούρτος, Νικολαΐδης, Μέξης, Λέπτικας και Κοσμάς.

Α.Ο.Κολωνός-Λαρισαϊκός 1-3


Το γκολ του Γιάννη Ανδρέου


Το γκολ του Φώτη Μέξη


FORZA LARI.

Δεν υπάρχουν σχόλια: