Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Λαρισαϊκός-Τόλμη Περιστερίου 2-0

Ο "κέρβερος" Γιώργος Οικονομίδης
"Τόλμη και γοητεία" είχε χθες η ομάδα μας στο παιχνίδι εναντίων της Τόλμης Περιστερίου και με την νίκη αυτή σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι παίκτες μας έκαναν πολύ καλή εμφάνιση και στα ενενήντα λεπτά και ήταν προσηλωμένοι από την αρχή στον στόχο τους που ήταν το τρίποντο. Αυτή η εμφάνιση και η πολύτιμη νίκη μας κάνει πολύ αισιόδοξους για την συνέχεια του πρωταθλήματος και είναι σημαντικό ότι επιτεύχθηκε με αρκετές απουσίες παικτών μας (Ντρέου, Γκέργκι, Ζαφείρης, Δήμας, Γεωργαντάς). Μεγάλο ρόλο στα επιτυχή αποτελέσματα έχει παίξει η πολύ καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας μας (με μπροστάρη τον καταπληκτικό τερματοφύλακά μας Γιώργο Οικονομίδη).  Επιθετικά άρχισαν να δουλεύουν άψογα τα συστήματα του κόουτς Αποστόλη Τσιλίκα (είναι χαρακτηριστικό ότι Σαρέλης και Κώτσης σκόραραν για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα). Επίσης περιμένουμε να σπάσει η "γκίνια" του Δημήτρη Σκαρλάτου που είναι σίγουρο ότι θα βοηθήσει πολύ στο σκοράρισμα. Η ομάδα του Περιστερίου είχε ένα δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο αλλά δεν κατάφερε στην συνέχεια να απειλήσει ουσιαστικά για κάποιο γκολ.

Το 1-0 έγινε στο 35' λεπτό με εκτέλεση πέναλτι του Χρήστο Σαρέλη που κέρδισε ο Μαρίνος Κώτσης.
Το 2-0 έγινε στο 70' λεπτό με πλασέ του Μαρίνου Κώτση μετά από φοβερή διαγώνια μπαλιά του Κώστα Γκούστα.
Η Τόλμη συνέχισε τον αγώνα με δέκα παίχτες μετά από την αποβολή του Προκόπη Κανάκη.
Στο 80' λεπτό ακυρώθηκε από τον επόπτη κανονικό γκολ του Κώστα Γκούστα αλλά αυτή η φάση δεν αλλοίωσε το αποτέλεσμα του αγώνα.

Έπαιξαν οι :
Οικονομίδης, Μπελαλής, Σμαράιδος (60' Μπαρούνης), Ανδρέου, Καμτσίκης, Χαραμάρας, Ντικολάρι (80' Φίλων), Γκούστας Κ., Σκαρλάτος, Σαρέλης και Κώτσης (80' Σμυρναίος).

Γενικές Πληροφορίες

Γήπεδο:ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ
Ημερομηνία:09-11-2014
Ώρα:15:00

Διαιτητής:ΑΡΓΥΡΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Α' Βοηθός Διαιτητή:ΓΕΝΝΑΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Β' Βοηθός Διαιτητή:ΓΟΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Παρατηρητής Διαιτησίας:
Παρατηρητής Αγώνα:ΧΑΡΟΚΟΠΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Γιατρός Αγώνα:ΣΙΜΟΝΙ ΑΛΕΚΟ

FORZA LARI.

Δεν υπάρχουν σχόλια: