Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Πράσινα Πουλιά-Λαρισαϊκός 1-1

Άνοιξε λογαριασμό ο Δημήτρης Σκαρλάτος
Ωραίο παιχνίδι έγινε σήμερα στο Περιστέρι μεταξύ της ομάδας μας και των Πράσινων Πουλιών. Το τελικό αποτέλεσμα αδικεί κάπως τους παίκτες μας που προσπάθησαν πολύ για την νίκη. Οι πολλές χαμένες ευκαιρίες όμως ήταν η αιτία για την απώλεια των δυο βαθμών και έτσι αποκτήσαμε συγκάτοικο (την Αθηναΐδα) στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Στα θετικά της σημερινής μέρας το πρώτο γκολ με την φανέλα μας του Δημήτρη Σκαρλάτου που "έσπασε" την γκίνια που είχε στα προηγούμενα παιχνίδια και πιστεύω ότι απελευθερώθηκε ψυχολογικά. Είναι αλήθεια πως περιμένουμε πολλά πράγματα από τον Δημήτρη την φετινή περίοδο. Είναι ένας παίκτης που εκτός από τα δικά του γκολ μπορεί να βοηθήσει στο σκοράρισμα τους συμπαίκτες (έχει φοβερή κάθετη μπαλιά).
Στο 1' λεπτό η ομάδα μας αιφνιδιάστηκε και έμεινε πίσω στο σκορ με γκολ του Σταμάτη Παππά.
Στο 8' λεπτό διπλή ευκαιρία σε σουτ του Σκαρλάτου και στην επαναφορά κεφαλιά του Σαρέλη έδιωξαν πάνω στη γραμμή οι παίκτες της αντιπάλους μας.
Στο 16' λεπτό κεφαλιά του Σκαρλάτου έφυγε λίγο άουτ.
Στο 28' λεπτό τα Πράσινα Πουλιά είχαν δοκάρι με όμορφο τακουνάκι του Μηνά Σκέντζα.
Στο 29' λεπτό έγινε το 1-1 με κεφαλιά του Σκαρλάτου έπειτα από ωραία προσπάθεια και σέντρα του Γρηγόρη Χαραμάρα.
Στο 35' λεπτό χάθηκε η πιο μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας όταν ο Σκαρλάτος έβγαλε τον Σαρέλη σε τετ τατ τετ αλλά το πλασέ του χτύπησε τυχαία στο κεφάλι του τερματοφύλακα και έτσι χάθηκε ένα σίγουρο γκολ.
Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε την υπεροχή και την κατοχή της μπάλας, χάθηκαν κάποιες καλές ευκαιρίες αλλά τελικά έμεινε το ισόπαλο αποτέλεσμα.

'Επαιξαν οι :
Οικονομίδης, Μπελαλής, Σμαράιδος (66' Ντικολάρι), Ανδρέου, Καμτσίκης, Χαραμάρας, Τουβάκης, Σκαρλάτος, Μπαρούνης, Σαρέλης και Παραμυθιώτης.

Πράσινα Πουλιά-Λαρισαϊκός 1-1


 Το γκολ του Δημήτρη Σκαρλάτου



Γενικές Πληροφορίες


Γήπεδο:ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (ΧΩΡΑΦΑΣ)
Ημερομηνία:16-11-2014
Ώρα:09:30

Διαιτητής:ΡΕΝΤΖΕΛΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ
Α' Βοηθός Διαιτητή:ΚΟΤZΑΜΠΑΣΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
Β' Βοηθός Διαιτητή:ΚΟΣΚΙΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Παρατηρητής Διαιτησίας:
Παρατηρητής Αγώνα:ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
Γιατρός Αγώνα:ΣΤΟΥΚΑΣ Β

FORZA LARI.

Δεν υπάρχουν σχόλια: