Κυριακή 15 Μαρτίου 2009

ΤΟΛΜΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-ΛΑΡΙΣΑΙΚΟΣ 2-1

ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΗΤΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΚΑΙ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.
ΣΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΙΚΟΣΙ ΛΕΠΤΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ, ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ. ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ Η ΤΟΛΜΗ ΙΣΟΡΡΟΠΗΣΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΕΝΤΡΟΥ. ΣΤΟ 40' ΛΕΠΤΟ ΣΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΣΕΝΤΡΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑΞΕ ΠΟΡΕΙΑ Η ΜΠΑΛΑ ΣΕ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΜΑΣ, ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΟΥΛΗ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 1-0.
ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΓΚΟΛ ΑΛΛΑ ΣΤΟ 52' ΛΕΠΤΟ ΣΕ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ Ο ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ ΡΕΣΤΑΝΑ ΤΗΣ ΤΟΛΜΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ 2-0.
ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΒΓΗΚΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΧΑΘΗΚΑΝ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΜΕ ΖΕΠΑΙ, ΤΣΑΝΙ ΚΑΙ ΚΟΥΣΓΚΙΝΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΓΚΟΛ ΗΡΘΕ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΟΦΑΡΙΣΗ. ΣΤΟ 90' ΛΕΠΤΟ ΣΕ ΣΕΝΤΡΑ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΔΑΥΙΔ ΖΑΖΙΚΑΣΒΙΛΙ ΠΕΤΥΧΕ ΜΕ ΑΠΙΑΣΤΗ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥ ΓΚΟΛ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ.

ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ (ΠΕΡΙ, ΜΠΑΤΣΑΡΗ, ΣΙΜΟΝΙ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΙΩΑΝΝΙΔΗ, ΤΖΙΟΒΑΡΑ) ΚΑΙ Η ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΛΥΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ.
ΤΩΡΑ ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΑ ΕΞΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΕΝΤΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗ Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.

ΕΠΑΙΞΑΝ ΟΙ ΔΗΜΗΤΟΥΛΗΣ, ΛΟΥΦΑΚΗΣ(60' ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΥΡΗΣ Λ Ι.), ΖΑΖΙΚΑΣΒΙΛΙ, ΟΣΜΑΝΙ, ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΥΡΗΣ Π Ι., ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΣΙΛΙΚΑΣ, ΓΚΕΡΚΙ, ΤΣΑΝΙ, ΚΟΥΣΓΚΙΝΗΣ ΚΑΙ ΖΕΠΑΙ.

Υ.Γ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΤΟΛΜΗΣ ΠΑΛΙΟΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΝΙΚΟΣ ΒΑΜΒΑΚΟΥΛΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΧΑΜΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ ΕΒΡΙΣΕ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΣΑΝΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΓΕΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ. Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΤΟΝ ΑΠΕΒΑΛΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΑΛΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΟΝΤΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΘΕΛΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ; Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ; ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.
ΚΡΙΜΑ.

FORZA LARI.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μην γραφετε στα ελληνικα..Γαψτε στα αλβανικα να καταλαβαινουν και οι δικοι σας...

SOKO είπε...

Αυτοί είναι πιο Έλληνες απο σένα κομπλεξικέ.

SOKO είπε...

και ποιος ειναι ο βαμβακουλας που δε θα τον ποιασουμε στο στομα μας; η καθεμια ομαδα έχει προπονητη που της αξίζει.Εσας σας αξίζει ο γραφικος "τιραμόλα

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΣΥΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΜΕ?ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΛΒΑΝΟΙ?
ΠΟΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.

ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΑΝΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ. ΚΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΙΔΙΟ , ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ

SOKO είπε...

καταρχην κι εγω ΕΛΛΗΝΑΣ είμαι που τα γράφω αυτά αλλά το ρατσισμό σου και τη ξενοφοβία σου κρατα τα για τη δική σου ομάδα.Όσο γι αυτό που γράφω ,δεν είσαι υποχρεωμένος να το διαβάσεις ,και ούτε σε κάλεσε κανένας στο site της ομάδας.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΥΤΕ ΕΒΡΙΣΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΕΤΣΙ.
ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ.ΣΕΒΟΝΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ...
ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΕ ΦΙΛΑΡΑΚΟ

Kava είπε...

Φιλε ανωνυμε ο "τραμπακουλας" δεν τους αποκαλεσε απλα Αλβανους, αλλα κ...αλβανους και γ... την Αλβανια σας. Τα παιδια της Τολμης κρατησαν σωστη σταση και τους αξιζουν συγχαρητηρια. Ο μονος απο ολη την ομαδα της Τολμης που εκανε αυτα τα καραγκιοζιλικια ηταν ο "προπονητης". Ο Αποστολης προς τιμη του τον ευχαριστησε ειρωνικα και συνεχισε το παιχνιδι του. Αν εκανε το ντου και τον επιανε στα χερια του, θα τον εκανε κομματια. Να εισαι σιγουρος για αυτο.

Ανώνυμος είπε...

ρε μαλακες ειστε ελληνες και δεν ξερετε να γραφετε την γλωσσα σας και μετα σας φταινε οι αλβανοι.αι στο διαολο τσοφλια