Δευτέρα 9 Μαρτίου 2009

ΛΑΡΙΣΑΙΚΟΣ-ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ 0-2

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ (ΕΝΝΙΑ ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΙΣΟΠΑΛΙΑ) Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΕΝΤΑΥΡΟ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ. Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ, ΠΑΡΟΤΙ ΤΑ ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ 85' ΚΑΙ 9Ο' ΛΕΠΤΟ.
ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΕΧΑΣΑΝ ΤΡΕΙΣ ΚΑΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΔΟΚΑΡΙ. ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΠΗΡΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ, ΧΑΣΑΜΕ ΔΥΟ ΚΛΑΣΣΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΣΓΚΙΝΗ ΠΟΥ ΣΟΥΤΑΡΕ ΑΟΥΤ ΑΠΟ ΚΑΛΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΓΚΟΛΚΙΠΕΡ ΣΕ ΣΟΥΤ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΓΚΕΡΚΙ. ΣΤΟ 8Ο' ΛΕΠΤΟ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΜΑΣ ΣΕ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΕΙΧΑΝ ΝΕΟ ΔΟΚΑΡΙ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΚΟΝΤΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΛΜΗ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΣΧΗΜΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ.

ΕΠΑΙΞΑΝ ΟΙ ΔΗΜΗΤΟΥΛΗΣ, ΛΟΥΦΑΚΗΣ, ΖΑΖΙΚΑΣΒΙΛΙ, ΟΣΜΑΝΙ, ΠΕΡΙ, ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΥΡΗΣ Π Ι.,ΧΑΛΑΡΗΣ(55' ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΥΡΗΣ Λ Ι.), ΚΟΥΣΓΚΙΝΗΣ, ΤΣΙΛΙΚΑΣ, ΤΣΑΝΙ, ΓΚΕΡΚΙ(65' ΖΕΠΑΙ).

FORZA LARI.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ειναι κρίμα ενα δύο άτομα ("φίλαθλοι") να χαλάνε την εικόνα της ομάδας σας . κρίμα

Kava είπε...

Συμφωνώ απόλυτα με αυτό που λες στο σχόλιό σου φίλε. Απορώ με το σκεπτικό αυτών των(ένα δύο) ανθρώπων, που έρχονται στο γήπεδο, όχι για να δουν θέαμα, αλλά μόνο για να βρίσουν χυδαία διαιτητές και αντιπάλους.Αν δεις τις αναρτήσεις στης 24 Νοεμβρίου 2008 και 15 Φεβρουαρίου 2009 στα παιχνίδια με Τόλμη και Κοψαχείλα επισημαίνω αυτό το "φαινόμενο", αλλά μου φαίνεται ότι δεν υπάρχει λύση σε αυτό το πρόβλημα. Κρίμα και πάλι κρίμα.